Kategorier
Organisation Politisk arbejde Roskilde Festival

Frivillig-workshop mandag d. 25. marts!

Danmark mod Landminer søger frivillige til politisk arbejde og oplysnings- og fundraisingsarbejde. Kom til Frivillig-workshop mandag d. 25. marts!

Mandag d. 25. marts 2013, kl. 19-21
Tikøbgade 9, 2200 København N (Dansk El-forbunds lokaler)
Facebook event: https://www.facebook.com/events/158742674284202/

Bliv en del af kampen mod landminer og klyngebomber, ha’ det sjovt med en masse andre frivillige, og få erfaring med politisk og frivilligt arbejde.
Vi er en lille organisation, med ca. 600 medlemmer og et par håndfulde aktivister i kernen, så vi kan tilbyde dig ansvar og udfordringer fra dag 1 – både indenfor det politiske arbejde og i foreningsarbejdet med oplysnings- og fundraisingprojekter. Der er to opgaver som vi særlig gerne vil ha’ dig til at tage del i:

Kategorier
Bestyrelsen Roskilde Festival

Åbent brev til Roskilde Festival

Her følger en opfordring, baseret på et årelangt arbejde i – og kærlighed til – humanitært arbejde og Roskilde Festival.

Åbent brev,
af Rune Saugmann, formand for Danmark mod Landminer.
Til: Roskilde Festival samt humanitære foreninger. Se liste nederst i brevet.

Roskilde Festival er i høj grad båret af og kendt for princippet om frivilligt arbejde og ‘medejerskab’ gennem deltagelse. Festivalen er samtidig en af Danmarks større humanitære aktører, og engagerer utallige foreninger i arbejdet med at få festivalen til at ske. Frivillighed og humanitært arbejde er således bærende principper for organiseringen af selve festivalen, og med til at give festivalen sin identitet. Men på handelsområdet kan kombinationen af de to sagtens styrkes.

Kategorier
Roskilde Festival

Uforglemmelig Roskilde Festival

Danmark Mod Landminer vil meget gerne takke alle frivillige, der på forbilledlig vis engagerede sig i årets kampagne på Roskilde Festivalen. Der blev udvist fightervilje og smittende engagement på broen, langs jernbanen og til medarbejderfesten, som tilsammen gjorde festivalen til en uforglemmelig og fantastisk begivenhed.

Trods at årets kampagne har været mindre end tidligere, så har Danmark Mod Landminer indsamlet i om egnen af 45.000 kr. Penge, som vi kanaliserer direkte i et endnu unavngivet minerydningsprojekt.

 

Kategorier
Roskilde Festival

DML på Roskilde Festival 2011

Danmark mod Landminer har fået tilsagn om, at vi kan deltage på årets Roskilde Festival. Det bliver desværre ikke med UXO bar ved badesøen, men i form af et servicejob – formentlig som portvagt.

Vi søger derfor nu friske medarbejdere til at hjælpe os.
Læs mere om deltagelse og tilmeld dig allerede i dag her!

Ansøgningsfrist: 20. maj 2011

Kategorier
Roskilde Festival

UXO-bar holder lukket i år

Kære medarbejdere, frivillige, fans, hangarounds og gamle venner. Det er med beklagelse at Danmark mod Landminer ikke vil kommer til at opføre og drive UXO-bar på Roskilde Festival 2011. Danmark mod Landminer arbejder i øjeblikket på højtryk for at finde noget andet at lave på årets festival og vi venter pt. på svar fra Roskilde Festival. Stay tuned!