Kategorier
Roskilde Festival

Helte-rotter begejstrer på Roskilde Festival 2010

Danmark mod Landminer deltog på Roskilde Festivalen 2010 med indsamlings- og oplysningskampagne, der – udover den legendariske strandbar UXO-BAR – også inkluderede helterotter! Med sange, events og højt humør informerede rotterne massevis af interesserede festivalgæster om dét minerydningsprojekt i Angola, hvor vores specialtrænede rotter snuser sig frem til landminer. Festivalgæsterne syntes så godt om kampagnen, at mere end 400 meldte sig ind i Danmark mod Landminer. Nedenfor kan du se eller gense de charmerende helterotter i aktion.

Danmark mod Landminer er stolte over at kunne donere et forventeligt overskud omkring en kvart million kroner fra Roskilde Festivalen 2010 til minerydningsprojektet, der sker i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp og HeroRAT.