Kategorier
Organisation Politisk arbejde Roskilde Festival

Frivillig-workshop mandag d. 25. marts!

Danmark mod Landminer søger frivillige til politisk arbejde og oplysnings- og fundraisingsarbejde. Kom til Frivillig-workshop mandag d. 25. marts!

Mandag d. 25. marts 2013, kl. 19-21
Tikøbgade 9, 2200 København N (Dansk El-forbunds lokaler)
Facebook event: https://www.facebook.com/events/158742674284202/

Bliv en del af kampen mod landminer og klyngebomber, ha’ det sjovt med en masse andre frivillige, og få erfaring med politisk og frivilligt arbejde.
Vi er en lille organisation, med ca. 600 medlemmer og et par håndfulde aktivister i kernen, så vi kan tilbyde dig ansvar og udfordringer fra dag 1 – både indenfor det politiske arbejde og i foreningsarbejdet med oplysnings- og fundraisingprojekter. Der er to opgaver som vi særlig gerne vil ha’ dig til at tage del i:

Vi har et projekt på Roskilde Festival hvor vi laver et kombineret oplysnings- og fundraisingprojekt – vi bygger en bar på campingområdet. Vi laver lækre cocktails, men det er også vigtigt for os at gæsterne får oplevelsen af at det ikke er hvilken som helst bar de kommer i, men at det i sidste ende handler om at bekæmpe de våben der ikke kan skelne mellem civile og soldater – som landminer og klyngebomber. Vi søger frivillige til at være med i design, planlægning og udførelse af projektet – dvs. fra opstart i januar (vi er tyvstartet), med stigende intensitet til juli, og helt frem til rapportering og regnskab i efteråret.
Der er masser af tjanser, og mulighed for både store, små, korte og lange forløb. Kun fantasien og vejret på Roskilde sætter grænserne!

Vi arbejder også på to mere ‘tørre’ projekter:
– et projekt om investeringer i klyngebomber – her har vi brug for et par frivillige til research og kampagneudvikling. Vi skal blandt andet finde ud af hvordan det står til med CSR-politikker blandt danske investeringsaktører, og hvilke problemer der er med implementeringen af disse politikker.
– en kortlægning af Danmarks klyngebombepolitik. Vi leverer hvert år input til den internationale klyngebombe-monitor, og skal lave research på hvad der er sket indenfor dansk klyngebombepolitik det seneste år.

Kom og hør mere om projekterne, gi’ os en tiltrængt hånd, og få politisk og aktivistisk jord under neglene!

Du kan læse mere om Danmark mod Landminer på www.landminer.dk, og er velkommen til at stille alle de spørgsmål du kan komme på. Skriv til os på bestyrelse@landminer.dk!